Recept

FARTFYLLD GURKA -otroligt god!

Lägg in gurka enligt receptet i det tidigare inlägget med Västeråsgurka
men låt stå endast ett dygn, häll av spadet. 
 
2 dl Ättika
3 dl Vatten
4 1/2 dl strösocker 

Blanda ihop lagen och rör tills sockret har smält. Lägg sen i

10 vitlöksklyftor
6-8 st chilifrukter
5-8 st svartvinbärsblad
10 st dillkronor
2 msk gult senapsfrö 

lägg sen i gurkan skivad och låt stå 2 veckor svalt innan gurkan ätes.


Gurkan kan sen förvaras svalt i 6 månader.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Kul att du la ut receptet här.

Ses i morgon.

Lotta

2009-09-03 @ 23:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0